Skip to main content

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Gode råd når du er kommet til skade

1. Den første lægekontakt er vigtig

Selvom du måske tænker, at din skade ikke er så alvorlig, eller du altid kan ringe til lægen i næste uge, så gå til læge eller tag på skadestuen med det samme. Det er vigtigt, at du bliver undersøgt grundigt lige efter din skade, og at du får den rigtige behandling.

Den første lægekontakt er afgørende for en senere erstatningssag, og den bør ske senest 72 timer efter skaden.

Når du bliver undersøgt, skal du også sikre dig, at alt bliver beskrevet nøjagtigt i din lægejournal. Det er dit vigtigste bevis, og du kan gå glip af erstatning, hvis der er mangler eller fejl i beskrivelsen. Derfor er den første lægekontakt og de første dage efter skaden helt afgørende for din erstatningssag.

2. Frister, forsikring og erstatning

Næste skridt efter undersøgelse og lægebehandling er anmeldelse af skaden. Igen er det en dårlig idé at se tiden an og vente for længe med papirarbejdet. Få sagen anmeldt hurtigst muligt til alle relevante forsikringsselskaber og myndigheder.

Der kan være frister for anmeldelse, og det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke forsikringer der dækker din skade, og hvordan du anmelder.

 

Du kan gå direkte til anmeldelse af arbejdsskade her

Du kan gå direkte til anmeldelse af patientskade her

3. Det koster ikke noget at spørge

Mange venter alt for længe med at søge rådgivning i deres erstatningssag. Måske fordi de synes det er for dyrt, eller ikke mener de har behov for hjælp. Men det ender med at koste dem dyrt.

Hos KLA Personskade tilbyder vi alle en gratis og grundig vurdering af deres erstatningssag, hvor du får mulighed for at tale med en specialistadvokat om dine muligheder efter en skade.

Vi har specialiseret os i erstatning efter personskade igennem de sidste 20 år, og derfor kan vi også tilbyde den bedste hjælp til din erstatningssag. Måske kan vi også hjælpe dig?


Det koster ikke noget at spørge KLA, men det kan være dyrt at lade være!

Få en gratis vurdering af din sag

RING 70 30 10 14

Mandag-Torsdag: kl. 8-17,
Fredag: kl. 8-15

Har du spørgsmål?
Bliv ringet op kvit og frit    Se film om oplysning af sagen