Skip to main content

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Patientskade

Flere patientskader - flere lægefejl?

Antallet af patientskader er stigende, og kendskabet til muligheden for erstatning efter en patientskade er i dag langt mere udbredt end tidligere.

Patientskader er en særlig sagstype, som kræver både erfaring og indgående kendskab til de særlige regler, som gælder for patientskader. Mange vælger derfor også at få hjælp fra en specialiseret erstatningsadvokat, når der skal søges erstatning efter en patientskade.

Det lægefaglige grundlag

Det er også helt specielt for patientskader, at man ved vurderingen af sagen skal kunne læse og forstå de lægelige papirer, som jo er grundlaget for sagen.

Få erfaren og specialiseret rådgivning ved en erstatningsadvokat

Den erfaring og indsigt har vi hos KLA Personskade, fordi vi igennem de sidste mange år har behandlet et stort antal patientskadesager om lægefejl og alvorlige bivirkninger ved medicin. Vi kan som erstatningsadvokater hjælpe dig med at få anerkendt din patientskade og få opgjort dine erstatningskrav.

Vi tilbyder altid en gratis og grundig vurdering af din patientskadesag, så du kan få den erstatning, du er berettiget til.

Kontakt os nu

FAQ

Hvad er en patientskade?

En patientskade er en skade, som du har pådraget dig ved undersøgelse, behandling, operation eller brug af medicin i det danske sundhedsvæsen. Du kan få erstatning efter en patientskade, men ikke for den grundsygdom du var i behandling for.

Hvordan anmelder jeg en patientskade?

Hvis du har fået en patientskade, skal du anmelde den til Patienterstatningen. Det kan gøres direkte på patienterstatningens hjemmeside.

Få en gratis vurdering af din sag

RING 70 30 10 14

Mandag-Torsdag: kl. 8-17,
Fredag: kl. 8-15

Har du spørgsmål?
Bliv ringet op kvit og frit    Kritisk advokat kæmper for skadelidte

    Se film om patientskade