Skip to main content

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Vores historie

KLA Personskade er en stor specialafdeling i advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius, som udelukkende arbejder med sager vedrørende personskade og erstatning.

Et speciale tager form

Specialiseringen indenfor dette område startede tilbage i 1997, hvor vi begyndte at føre et stort antal sager for personer, som var ramt af skader i forbindelse med arbejde, lægebehandling eller trafikuheld.

I dag er de mange års erfaring og kompetencer samlet i en særskilt afdeling i advokatfirmaet under navnet KLA Personskade, som beskæftiger mere end 30 medarbejdere.

En kvinde i front

Gitte Møller Iversen er kvinden i front for KLA Personskade. Hun er både skarp på erstatningsretten, men hun har tillige et hjerte, der brænder for, at du som skadelidt får, hvad du er berettiget til.

Alle medarbejdere er i øvrigt specialiseret i personskade og har unikke kompetencer til glæde for dig. Hos os møder du mennesker, som både kan tale og lytte, uanset hvilken baggrund du har.

Værdigrundlag

Vores værdier bygger på ordentlighed og en god dialog med sagens parter. Det er sådan, vi opnår det bedste resultat for dig.

Landsdækkende rådgivning

KLA Personskade arbejder landsdækkende. Vi kan derfor hjælpe dig uanset, hvor du bor.

Vi har i dag kontorer i Esbjerg, Herning, Skjern og København, samt mødelokaliteter i Kolding og Odense.

Få en gratis vurdering af din sag

RING 70 30 10 14

Mandag-Torsdag: kl. 8-17,
Fredag: kl. 8-15

Har du spørgsmål?
Bliv ringet op kvit og frit


    Se video om drivkraften bag KLA Personskade