Skip to main content

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Gratis vurdering af din erstatningssag

Vi tilbyder alle en gratis vurdering

Det betyder, at du får en professionel vurdering af dine muligheder for at få erstatning efter din skade. Det er gratis og uforpligtende for dig.

Det vi ser på er, om du har anmeldt skaden korrekt og alle de relevante steder. Derudover går vi igennem dine lægelige oplysninger og breve fra forsikringsselskaber og myndigheder, hvor vi fokuserer på, om der er udfordringer i sagen.

Hvis der er truffet afgørelse i din sag, går vi også denne igennem og ser på mulighederne for at klage. Vi kommer også omkring spørgsmål om forældelse, opgørelse af erstatning og dine egne forsikringer.

Er det virkelig gratis?

Du sidder måske og tænker på, om vores vurdering virkelig er gratis.

Svaret er helt enkelt; ja, du skal ikke betale for vores vurdering af din sag.

Du skal dog være opmærksom på, at nogle læger opkræver et gebyr for udskrift af journal, når vi indhenter oplysninger.  Det skal du selv betale. Gebyret kan maksimalt være på kr. 200,00.

Hvis du efterfølgende ønsker vores hjælp til sagen, tager vi en snak om prisen og betaling for vores arbejde. Men det er altså først, hvis vi aftaler det med dig.

Kontakt os

Du kan kontakte os på mange forskellige måder, og du vælger selv hvordan.

Du kan udfylde vores kontaktformular eller sende os en mail.

Du er også meget velkommen til at ringe til os, eller sende os en sms med oplysninger om, hvordan vi kan kontakte dig.

Du kan møde os personligt i vores advokatvagt, som afholdes løbende rundt om i landet. Se mere om vores advokatvagt.

Du kan også følge os på Facebook og linkedIn, hvor vi holder dig opdateret om nyt indenfor personskade og erstatning. Du er velkommen til at sende os en besked med dine oplysninger via de sociale medier. Vi vil også gerne chatte med dig via hjemmesiden i kontorets åbningstid.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvordan foregår det?

Hvis vi skal give dig en ordentlig vurdering af din erstatningssag, har vi brug for en masse oplysninger om sagen.

Derfor vil vi altid bede dig om at underskrive en samtykkeerklæring, som giver os mulighed for at indhente oplysninger om din sag ved forsikringsselskaber og myndigheder. Når vi har modtaget samtykkeerklæringen fra dig, indhenter vi de nødvendige oplysninger.

Når vi har fået alle oplysningerne, booker vi et møde med dig, som enten kan være telefonisk eller personligt på en af vores mødelokaliteter i Esbjerg, Herning, Skjern, Kolding, Odense eller København.

På mødet taler du med en specialiseret advokat, som har læst din sag igennem og giver dig en vurdering af dine muligheder for at få erstatning.

Specialistadvokater som brænder for din sag

Det gør faktisk en forskel, når du vælger en specialiseret erstatningsadvokat. Vi kender regler og praksis til fingerspidserne, og derfor ved vi også, hvordan vi skal finde løsninger og hjælpe dig bedst muligt.

Vi tager ansvar for at løse alle facetter af din sag både i forhold til arbejde, kommune, behandling, egne forsikringer, skat og sikring af erstatningsbeløb.

Vores mange års erfaring gør os effektive, men vi brænder også for vores arbejde og erstatningsretten.

Hvad sker der bagefter?

Det er helt op til dig, hvad der skal ske, når du har fået vores vurdering af din erstatningssag. Måske vil du gerne have vores hjælp til at komme videre, og så tager vi en snak om opgaven og prisen for vores arbejde.

Du kan også vælge at gå videre med sagen selv ud fra den vurdering, som vi har givet dig, og så afslutter vi sagen fra vores side.

Få en gratis vurdering af din sag

RING 70 30 10 14

Mandag-Torsdag: kl. 8-17,
Fredag: kl. 8-15

Har du spørgsmål?
Bliv ringet op kvit og frit


    Kritisk advokat kæmper skadelidte

    Se film om forældelse

    Se video: Umiddelbart efter skaden