Skip to main content

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Jan fik anerkendt sin dropfod som patientskade, måske kan vi også hjælpe dig?

Jan fik anerkendt sin dropfod som patientskade, måske kan vi også hjælpe dig?

23. februar 2017

Få en gratis vurdering af dit behandlingsforløb og dine muligheder for erstatning efter en patientskade.

Da Jan ringede til os efter sin rygoperation, var det ikke første gang vi hjalp ham. Vi havde for år tilbage rådgivet ham i forbindelse med en arbejdsskade. Nu havde han fået problemer med ryggen, og efter en operation fik han en dropfod.

Vi vurderede, at Jan var berettiget til erstatning for sin dropfod, da den ikke var en følge af hans ryglidelse, men den opstod på grund af komplikationer ved operationen – altså en patientskade.

En dropfod kan opstå af flere forskellige årsager. Vi ser både forløb, hvor en dropfod skyldes forsinket diagnose og behandling, men også som en komplikation til en operation for patientens grundlidelse, som kan være en rygskade, dårlig hofte eller andet.

Står du i en situation, hvor du har fået en patientskade, eller kender du én, som kunne have behov for en gratis gennemgang af deres sag, så hjælper vi gerne.

Vi tilbyder alle en gratis og grundig vurdering af deres erstatningssag, hvor du får mulighed for at tale med en specialistadvokat om din skade. Ring på 70 30 10 14, vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

”Det koster ikke noget at spørge KLA, men det kan være dyrt at lade være!”