Skip to main content

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

UDFLYTNING AF ARBEJDSSKADESTYRELSEN SKABER URO

UDFLYTNING AF ARBEJDSSKADESTYRELSEN SKABER URO

06. oktober 2015

Regeringens fremlagte planer om at overdrage en del af Arbejdsskadestyrelsens opgaver til ATP eller Udbetaling Danmark skaber frygt for længere sagsbehandlingtid.

Hos KLA Personskade frygter vi, at planerne vil skabe yderligere uro omkring Arbejdsskadestyrelsen og medføre endnu mere urimelige sagsbehandlingstider.

Mange har allerede ventet længe på en afgørelse og en afslutning af deres erstatningssag, og med udsigten til overdragelse af opgaver og udflytning af arbejdspladser til Hillerød, Vordingborg og Haderslev – kan man kun frygte, at ventetiden bliver længere.

Arbejdsskadestyrelsen er ellers ved at komme sig ovenpå et fejlslagent IT projekt og dårlig økonomi, som sidste år sendte styrelsen ud i en mediestorm af kritik.

Planerne om overdragelse af opgaver og udflytning sker med henblik på at effektivisere og skabe arbejdspladser ude i landet – men må frygtes at bringe styrelsen i knæ og skabe endnu større sagsbunker.

Gitte Møller Iversen har i forbindelse med debatten udtalt sig til Dagens.dk, som har bragt historien med input fra en kunde her på kontoret.

Læs artiklen her; “Udflytning af job kan øge sagsbehandlingstiden yderligere