Skip to main content

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Uncategorized

Der var engang en mand på en kagefabrik

By 27/02/2019maj 15th, 2024No Comments

Jeg har tidligere fortalt om, at der var en mand, der havde arbejdet på en kagefabrik, hvor han havde haft tungt løftearbejde. https://www.youtube.com/watch?v=tlxtO4ZrDJ8

En dag kom han til skade og fik en discusprolaps i ryggen. Han kom aldrig tilbage til arbejdsmarkedet. Hans fagforening havde anmeldt skaden, men den blev afvist. Fagforeningen mente ikke, de kunne hjælpe ham mere.

Manden kom til os, fordi ingen ville hjælpe ham. Da jeg så på sagen og talte med ham, var det ret tydeligt, at den beskrivelse, der var lavet i sagen, ikke var udførlig og præcis nok til, at man reelt kunne forstå, hvad der var sket. Efter at have lavet en bedre beskrivelse, prøvede vi først at få Arbejdsmarkedets Erhvervssikring og Ankestyrelsen til at se på sagen. Det ville de ikke.

Vi søgte fri proces til at anlægge en retssag. Han fik dog afslag, og jeg besluttede, at vi skulle tage risikoen og føre hans sag ved domstolene. Efter at vi har udtaget stævning, har Ankestyrelsen genoptaget sagen og har anerkendt ryglidelsen.

Det er så dejligt at kunne fortælle manden, at han nu skal have den erstatning, han har været berettiget til hele tiden. Jeg er glad og stolt af, at vi sagde ja til at hjælpe ham og løbe risikoen, når han havde fået nej fra de andre, han havde søgt hjælp hos.

Historien fortæller mig også, at det ikke er tom snak, når vi på vores hjemmeside skriver: ”Der er forskel på fisk”.
https://www.personskade.dk/hvorfor-vaelge-kla-personskade.2711.aspx

Når du vælger rådgiver i personskadesager, er det helt afgørende, at du vælger rigtigt. Der er forskel på dem, som ved noget – og så dem, der ved rigtig meget.

Advokat Anne Katrine Bay og jeg har arbejdet sammen om sagen.