Skip to main content

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Uncategorized

Vi har styr på valg af speciallæge

By 13/09/2019maj 15th, 2024No Comments

Kontant på DR1 viste den 11.9.2019 udsendelsen ” Vi blev svigtet af forsikringen”.

Udsendelsen havde fokus på, at forsikringsselskaberne ofte peger på nogle få bestemte speciallæger for at få de svar, som selskaberne ønsker.
En speciallægeerklæring er et vigtigt dokument i en erstatningssag – og en dårlig og misvisende erklæring kan selvsagt have store konsekvenser for den skadelidte.

Vi kender problemet. Det har været sådan i årevis, og vi er meget opmærksomme i hver eneste sag, så vores kunder kan være helt trygge.
Årsagen er, at en del læger stadig er skeptiske ved diagnosen, og derfor er det særligt i disse sager utroligt vigtigt, hvilken speciallæge der udarbejder speciallægeerklæringen. Med mere end 20 års erfaring, har vi hos KLA Personskade stort kendskab til speciallæger – både til brug i piskesmældsskader, men også ved alle andre former for personskader. Vi kan derfor som advokat for dig sikre, at der i din sag indhentes speciallægeerklæring hos en kompetent speciallæge på det område, der er vigtigt for beskrivelsen af netop dine varige skader. Kontakt os for en gratis vurdering af din sag – vi hjælper skadelidte i hele landet.